23 Nisanda ''Minik Eller Büyük Hayaller.'' dedik.

Müdürlüğünüzce anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerle "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla; "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler düzenlenmiştir.

1-Masal Kahramanımız Keloğlanla yavrularımızı buluşturduk. Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi kursu öğretmenimiz ve sevgili kursiyerlerimiz ile çocuklarımıza ve halkımıza merkez binamızda keloğlan ve can kız gösterisi, müzik dinletisi, yüz boyama etkinliği gibi çeşitli eğlenceli oyunlar oynatıldı.

27-04-2024

2-Şehit Doktor Ulucan Dayan ilkokulu, Sema Yazar ilkokulu ve Yılmaz İsmet Akansu ilkokulun ‘da açmış olduğumuz Halk oyunları kursu öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile okullarında başarılı ve güzel gösterileri ile büyük alkış aldılar.

3-Hisarcık köyü yaşam merkezimiz mutfağımızda özel günümüzde çocuklarımızı mutfakta anneleri ile buluşturarak birbirinden leziz pasta ve kekleri birlikte yaptılar.

27-04-2024

4-Fatih Sultan Han ilköğretim okulumuzda babalarımız ile kızlarımızı birleştirdik ortaya çok duygusal bir oyun ortaya çıkardık.

5-Hayriye Dabanoğlu ilkokulunda Antalya Teke Yöresi, Kayseri Yöresi ve Horon Oyunları ile Mustafa Özdal İlkokulunda Artvin, Gaziantep, Antalya Teke Yöresi ile Mersin Silifke Yöresi Keklik ile Silifke Yöresi Türkmen kızı oyunları ile şenlendirmişlerdir.

6-Mimsin Şirintepe Sosyal Tesislerimizde açmış olduğumuz Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi kursu değerli öğretmenimiz ve kıymetli kursiyerlerimiz çocukları ile doya doya eğlendi.

7-Çini Sanatını tanıtmak amacıyla Nuri Has Ortaokulumuzun misafiri olduk. Öğrencilerimizin yoğun ilgisi, meraklı bakışları ve maharetli parmaklarını ustalıkla kullandıklarına şahit olup hoş bir vakit geçirdik.

27-04-2024

8-Ebru Sanatını tanıtmak amacıyla Habibe Taş ilkokulunun misafiri olduk. Boyanın suda dansı ve kâğıda yolculuğunu güzel yavrularımız ile birlikte yaşadık.

27-04-2024

9- Minik yavrularımız ile taşları boyamak için Melikgazi Gültepe Anaokulunun misafiri olduk. Küçük taşlara büyük hayaller resmettiler. Elleri yüzleri boya olan tertemiz kalpli yavrularımız ile çok güzel bir gün geçirdik.

27-04-2024 27-04-2024 27-04-2024 27-04-2024

10-Çocuk Oyun Odası kurslarımızda öğrencilerimiz 23 Nisanı dolu dolu kutladı.

11-Yılmaz İsmet Akansu ilkokulunda öğrencilerimiz ile Panç işi çalışmalar yaptık.Anne ve çocukları günün anlam ve önemi adına anahtarlık ve yazılar yazdı.

12-Sosyal Medya hesaplarımızdan tanıtım yapıldı çalışmalar paylaşıldı.

13-Kurum WEB sitesinde çalışmalarımız paylaşıldı.

14-Tesis Mutfaklarımızda çocuklarımız ile bayramı tatlı,pasta ,kek ve şeker tadıyla kutladık. ZİÇEV'de özel öğrencilerimizin yaptığı birbirinden enfes tatlar, Migros Aile kulübünde öğrencilerimiz ile güzel etkinliklerimiz ve Çölyak lı çocuklarımız ile kendilerine özel güzel çalışmaları birlikte gerçekleştirdik.

27-04-202427-04-202427-04-202427-04-202427-04-202427-04-2024

Yayın: 27.04.2024 - Güncelleme: 27.04.2024 15:19 - Görüntülenme: 58