ÖNEMLİ DUYURU! AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2022-3 DÖNEMİ DİPLOMA İŞ VE İŞLEMLERİ

10.01.2020 tarih ve 750563 sayılı 2020/1 Genelge kapsamında mezun olan öğrencilerimizin diploma iş ve işlemleri Melikgazi Şehit Hüseyin Danacı Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından  yürütülecektir. Diplomalarımız basım aşamasındadır 2 Ekim 2023 tarihinden itibaren kurumumuz tarafından  dağıtılacaktır.

-  2022-3 Döneminde mezun olan öğrencilerimizin diploma iş ve işlemlerini;  "Diploma Defteri ve Diploma Basım Kılavuzu" doğrultusunda yapılacaktır..

-  Mezun olan öğrencilere ait diploma evraklarının mevzuat çerçevesinde muhafaza edilmesinden birinci derecede sorumludurlar.

Mezun oan öğrencilerimize diplomalarını teslim ederken;

1. Öğrenci tarafından diploma defterine imza atılması,

2.  Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemindeki "Diploma Takip" kısmına; "Diploma Öğrenci Tarafından Alındı" ibaresinin, diplomayı teslim eden görevli tarafından kaydedilecektir.

Yayın: 13.09.2023 - Güncelleme: 13.09.2023 11:02 - Görüntülenme: 309