Nis

Müdürlüğünüzce anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerle "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla; "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler düzenlenmiştir.

Mrt

109 yıl önce kazanılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin  gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Mrt

Bakan Yardımcımız Doç. Dr. Celile Eren ÖKTEN ve Genel Müdürümüz Cengiz METE'nin açış konuşmalarıyla Ankara'da "Hayat Boyu Öğrenme Zirvesi " gerçekleştirildi.

Şbt

Kurumumuz tarafından basılan Gazetemiz ilk yayınına çıktı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Türkiye’de İlkleri Gerçekleştirdiğimiz, Dijital Fotoğrafçılık Kursumuz ile Drone ve Astrofotoğrafçılık Gibi Alanlarda, Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz. Kurs Öğretmenimiz Ali ÜNLÜ’ye teşekkür ederiz

Ock

İl Millî Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse başkanlığında, ilimizde görev yapan Halk Eğitim Müdürleriyle toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda; bölgede eğitim ve istihdam alanındaki ihtiyaçları karşılamak adına yeni projeler ve hedefler ele alındı.

Ock

BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ. Yorulmadık,pes etmedik, birbirimize güvendik,kalp kırmadık,hizmet etmekten asla ama asla  vazgeçmedik çünkü biz Melikgazi Şehit Hüseyin Danacı Halk Eğitimi Merkezi ailesiyiz. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. Yarıyılı değerlendirme toplantısını  286 öğretmenimizin katılımı ile 9 saatte 4 grupla tamamladık. Toplantımıza katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Toplantımız yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı , önemli hatırlatma ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirme şeklinde gerçekleşti.  Öğretmenlerimizin  her birine  gayretleri ,özverisi,çabası ve  çalışkanlığı için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tüm güzel çalışmalar ve başarılar siz değerli arkadaşlarımızın, eksiğimiz, hatamız varsa bizimdir.

Ock

Halk eğitimi merkezlerinin kapasitesinin belirlenmesi ve geliştirilmesini amaçlayan "Halk Eğitimi Merkezlerinin Kapasitesinin Artırılması Projesi" uygulanmaya başlıyor.

Kas

Web Sayfamızdan Online Kurs veya kurumumuzdan şahsen başvuru yapabilirsiniz. Online Kurs Başvuru bölümünde açılabilecek kurslar listelenmiştir.

Kas

Türk Patent ve Marka Kurumuna yapmış olduğumuz başvurumuz sonucu Kurumumuz Tescil belgesini aldı.Hayırlı olmasını diliyoruz.

Kas

Oryantasyon Kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı , başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi hayata irtihalinin 85. yıl dönümünde milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Bağımsızlığımızın ve geleceğimizin teminatı olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun

Ekm

#kayseri100.yıl etkinlik kodu ile 100. yılı kodluyoruz.

Eyl

İtirazlar değerlendirilmiş olup,2023-2024  Eğitim Öğretim yılı Melikgazi Şehit Hüseyin Danacı Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılacak kurslar için Ücretli Usta Öğretici Görevlendirme başvurusunda bulunanlara ait Kesin  Sıralama Listesi aşağıda yayınlanmıştır.Hayırlı olmasını diliyoruz.